Malaysia harap ihsan Australia

http://www.bigleaguekickball.com/advertise/ FEDEX OVERNIGHT Soma ~ Soma COD DELIVERY TIGA pasukan akan bertarung untuk satu slot terakhir ke pentas final edisi ke-27 Piala Sultan Azlan Shah, esok.

cod pharmacy soma Australia muncul pasukan pertama mengesahkan tiket ke final dengan mengutip 12 mata maksimum daripada empat perlawanan, manakala Argentina, Malaysia dan England menjadi pasukan yang memburu slot terbabit.

Ketua jurulatih negara, Stephen Van Huizen dan barisan pemainnya bagaimanapun perlu mengharapkan pasukan nombor dua dunia, Argentina tumpas kepada Australia dalam aksi pertama esok.
Malaysia kemudiannya wajib menewaskan England sekiranya berhasrat melangkah ke pentas final yang kali terakhir dicapai pada edisi 2014.

“Kami sedar mengenai situasi ini, dan begitu berharap untuk menyambar tiket ke final dengan menewaskan India semalam, tetapi ia tidak berlaku.

“Kini, kami terpaksa berharap Australia menewaskan Argentina untuk kembali menghidupkan peluang. Namun, jika sebaliknya berlaku kami tetap akan mencari kemenangan untuk menamatkan saingan dalam kedudukan terbaik,” kata Van Huizen.

Malaysia menampilkan aksi terburuk sepanjang kejohanan ketika tewas 5-1 kepada India semalam, dan sudah tentu esok mereka berharap untuk mengulangi persembahan terbaik ketika mengalahkan Argentina 2-1.

“Semua pemain mengalami kecederaan ringan tetapi hanya Marhan (Jalil) mungkin tidak boleh beraksi untuk perlawanan esok kerana dihimpit kecederaan serius,” kata Van Huizen.

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Buying Soma overnight delivery – MyMetro

Leave a Reply